In the cloud waar mogelijk en persoonlijk waar wenselijk2.0 Voor kandidaten:

Schrijf je in en Jobhunting 2.0 zoekt met geavanceerde spider-technologie honderden websites voor jou af!

  • Waarom inschrijven? Laat Jobhunting 2.0 voor je werken.  Inschrijven kost niets. Als wij een mogelijke match zien en de opdrachtgever staat open voor eventuele detachering via ons, dan zoeken wij contact met jou en informeren naar je beschikbaarheid en naar je wensen om te bepalen of we je voor kunnen gaan dragen bij onze opdrachtgever.

werken20

Mail je CV naar info@jobhunting20.nl en wij nemen graag contact met je op!

2.0 Voor werkgevers:

Jobhunting 2.0 zoekt met een recruitment software pakket duizenden kandidaten voor jou af.
Ons recruitment softwarepakket kan op basis van complexe zoekopdrachten kandidaten selecteren en aanschrijven.
Indien de kandidaat beschikbaar is, ontvang je een anoniem gemaakte CV. Uiteraard checken wij de referenties  van onze kandidaten en doen je een scherp aanbod op basis van een uurtarief en/of een wervingsfee. Wil je een kennismakingsgesprek, dan stem je in met ons aanbod bij een eventuele plaatsing.

Jobhunting 2.0 werkt op basis van No Cure No Pay. Geen plaatsing = ook geen kosten.

Meerwaarde wordt geboden door de persoonlijke contacten bij onze opdrachtgevers. Hierbij gaan wij voor de juiste match tussen vraag en aanbod. Belangrijk vinden wij dat onze opdrachtgevers  en onze professionals zich kunnen richten op hun werk en dat alle randvoorwaarden daarvoor, zover die bij ons liggen uitstekend geregeld zijn

2.0 Voor kandidaten:

Schrijf je in en Jobhunting 2.0 zoekt met geavanceerde spider-technologie
honderden websites voor jou af

  • Waarom inschrijven? Laat Jobhunting 2.0 voor je werken.  Inschrijven kost niets. Als wij een mogelijke match zien en de opdrachtgever staat open voor eventuele detachering via ons, dan zoeken wij contact met jou en informeren naar je beschikbaarheid en naar je wensen om te bepalen of we je voor kunnen gaan dragen bij onze opdrachtgever.

werken20

 

 

 

Mail je CV naar info@jobhunting20.nl en wij nemen graag contact met je op!