Het is al snel lonend om (een gedeelte van) je salarisadminstratie uit te besteden!
Bel mij voor een presentatie en overtuig jezelf van de mogelijkheden.

  • 10736973_6026600864891_144689159_nData verwerken
  • HR en Payroll software
  • Helpdesk
  • Aanlevering aan derden
  • Belasting en juridische ondersteuning

Verandert de behoefte, dan passen wij onze service aan.

Wij geven de zekerheid dat alles volgens de wettelijke richtlijnen wordt geregeld.

ABU Onze backofficepartner is ABU Lid. Dit houdt in dat wij voor alle uitzendkrachten die bij ons op de loonlijst staan de ABU CAO hanteren. Hierin zijn de arbeidsvoorwaarden goed vastgelegd.

SNA en NEN 4400-1
Onze intermediair verzorgt de betaling van loonbelasting en de afdracht van sociale verzekeringspremies. Uiteraard beschikken we over de NEN certificering van de SNA om dit te bewijzen.

VCU gecertificeerd
VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Die bedrijven voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Het is dan belangrijk om extra aandacht te besteden aan veiligheid en gezondheid. Met een VCU-certificaat tonen wij aan dat dit op orde is.

Vrijwaring inlenersaansprakelijkheid
Je betaald voor afdrachten van loonbelasting en sociale verzekeringspremies op een G-Rekening. Deze geblokkeerde rekening geeft je in combinatie met de NEN-certificering de zekerheid dat je bent gevrijwaard van aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies.

Arbeidsvoorwaarden
Alle arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de CAO voor Uitzendkrachten van de ABU.

Snelle uitbetaling
4-Wekelijkse uitbetaling, bij voorkeur via online urenbriefjes.

Will je meer weten?  Bel Arie van der Steen 06 – 53 25 40 15 of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij je langs voor een afspraak.